Pride

 

Olen ehkä hieman vanhoillinen, vaikka vitsailenkin paljon erilaisista asioista. Silloin kun olin lapsi, jopa avoliitto oli kauhistus. Samoin homoseksuaaleija kauhisteltiin ja transvestiiteille naureskeltiin.

Mutta nyt on tullut Pride ja me kaikki olemme yhtä, tai olihan kulkueita suojelemassa poliiseja, koska oli myös vastustajia paikalla.  Itse sanoin tyttärelleni,  etten lähtisi tuollaisiin kulkueisiin, en vastustamaan saati mukaan, koska en halua ottaa kantaa puolesta enkä vastaan.

Olin pudota sohvalta, kun luin lehdestä erään amerikkalaisen julkisuudenhahmon syöttävän hormoneja 11-vuotiaalle tyttärelleen, joka haluaisikin olla mies. Vastineeksi suomalainen pin-up tähti kertoi, että hänellä oli lapsuudessaan aikakausi, jolloin hän halusi useamman vuoden olla poika.  Tänä päivänä hän on parisuhteessa ja äiti, eli alle 18-vuotiaan ei tulisi tehdä näin suuria elämää muuttavia päätöksiä. Tästä käytetään termiä sukupuolen korjaaminen.

Jumala loi meidät mieheksi ja naiseksi. Ehkä tämä on itselleni ollut aina liian helppo asia, koska en ole halunnut milloinkaan olla mies.

Soittelemisiin, Serena, 246.