Energiavarastojen täydentäminen

Minulla on ihanat Whispers of Healing oraakkelikortit, joissa on tosi osuvia enkeliviestejä. Nämä voidaan suomentaa vapaasti parantavat kuiskaukset korteiksi.

Tänään nostin sieltä kortin Replenish, joka kertoo juuri siitä että energiavarastomme eivät ole aina hyvät, vaan meillä on matala energiataso. Miten sitten voimme täydentää näitä energiavarastojamme? Syömällä terveellisesti ja monipuolisesti, sekä noudattamalla liikuntaohjelmaa ja lepäämällä riittävästi.

Sinun päivässäsi olisi hyvä olla säännöllinen rytmi, koska se auttaa jaksamaan ja suoriutumaan päivittäisistä haasteista. Kun teet sellaisia asioita, jotka tuntuvat sinusta hyvältä, se täydentää sinun energiavarastojasi.

Pidä itsestäsi huolta, koska sinä olet tärkeä. Näin jaksat paremmin, kun välillä hemmottelet itseäsi pienillä ylellisyyksillä, kuten esimerkiksi satiinilakanoilla ja hyvien ystäviesi seuralla.  Kortin viesti on myös se, että olet menossa kohti parempia aikoja vaikeuksien jäädessä taakse.

Tule seuraamaan Enkeliviesti.fi tiktokissa, puhun siellä myös tästä kortista ja nostin päivän tarotin jännittävästä Game of Thrones -pakasta.

Soittelemisiin, Serena, 246.