Lisää tietoa Serenasta

Hei, lämpimästi tervetuloa tutustumaan uuteen blogiini! Olen keski-ikäinen selvänäkijä ja enkelitulkitsija, olen myös saanut parantajan lahjan ja teenkin Sinulle mielelläni erilaisia reiki- ja enkelienergiahoitoja. Energiahoidot ovat täysin turvallisia vastaanottaa ja auttavat sekä fyysisiin että psyykkisiin ongelmiin. Energiahoito voi auttaa erilaisiin kipuihin, erityisesti ne auttavat mielentiloihin. Liika jännitys voi tasoittua ja pystyt jälleen rentoutumaan. Vaihtoehtoisesti voit saada lisää voimaa ja energiaa elämääsi, jos tunnet itsesi totaalisen uupuneeksi.

Reiki- eli universaalilla energialla on myös samoja ominaisuuksia. Reikienergiaa tulee kerralla niin paljon kuin tarvitset. Voin lähettää reikiä menneisyydessä tapahtuneille asioille kuten myös tulevaisuuteenkin. Näillä jumalallisilla energioilla voimme yrittää parantaa menneisyyden haavoja tehokkaasti. Energiahoidon jälkeen voit juoda hieman enemmän vettä, koska reikienergia saa kuona-aineet liikkeelle ja kehosi alkaa puhdistua niistä. Vesi on myös elämän eliksiiriä, meidän tulisi juoda sitä useampi litra päivän mittaan.

Voin pyytää enkeleitä puhdistamaan ja tasapainottamaan chakrasi eli kehosi energiakeskukset. Voit henkisesti ja kehollisesti paremmin chakrojesi toimiessa kunnolla.  Toisessa blogissani, serenanblogi.com olen kertonut enemmän chakroista ja myös atlantislaisista energiakeskuksista. Tätä blogia olen kirjoittanut jo useamman vuoden ajan, joten sieltä löytyy monenlaista kiinnostavaa tietoa henkiseltä alalta.

Teen myös erilaisia korttitulkintoja. Suosikkini ovat Alistair Crowleyn Thoth-tarotkortit. Minulla on useita erilaisia oraakkelikorttipakkoja ja enkelikortteja, enkelien viestit ovat rakkaudellisia, positiivisia ja eteenpäinvieviä. Puhuthan Sinäkin joka päivä omalle suojelusenkelillesi?

Soittelemisiin, Serena, 246.