Taloudellisista asioista

Luin postauksen naisista,  jotka etsivät varakasta kumppania ja elävät heidän rahoillaan. Telkkarissakin pyörii ohjelmia superrikkaista ja heidän elämästään ja ajanvietostaan.  Erilaiset juhlat ja shoppailu ovat merkittäviä asioita heidän elämissään. Varakas mies voi joissakin tapauksissa vaihtaa naisen nuorempaan, jos sattuu niin että nainen on suhteessa vain statussymboli. Tällöin elämä pyörii ulkonäön ja omaisuuden ympärillä.

Itselleni on ollut aina tärkeää tietty itsenäisyys, oma raha ja oma työ. Lapsiperhe-elämässä varsinkin lasten ollessa ihan pieniä perheen isä on useimmiten se henkilö, joka tuo leivän pöytään. Joillakin perheillä on yhteiset tilit, joihin kumpikin aikuisista laittaa tietyn summan tai prosentin tuloistaan. Menot voidaan jakaa keskenään joko puoliksi tai muulla tavalla.

Itse olin jo nuorena ehdoton, että haluan pitää parisuhteessakin oman tilini ja omat rahani.  Tällöin en ole tilivelvollinen kenellekään omista menoistani. Tosin tärkeimmät asiat elämässä ovat niitä, joita ei rahalla saa.

Ihanaa toukokuun loppua, toivottelee Serena, 246.