Jotain uutta kesän kunniaksi

 

Hyviä uutisia kaikille blogini seuraajille, toivotan teidät tervetulleeksi seuraamaan uutta blogiani, tahtiportinennustus.fi. Nimensä blogi on saanut ylimmän kehon ulkopuolisen suuren chakran, eli tähtiporttichakran mukaan.

Otan erittäin mielelläni vastaan aiheita, mistä haluaisit minun kirjoittavan. Niitä voit laittaa minulle vaikka palautteena kuvani alla.

Elämänrytmini on ollut viime aikoina hieman toisenlaista. Olin pienellä kotimaan matkalla muutaman päivän. Sitten oli leipomista lapsen harrastuksen vuoksi ja erilaiisia näytöksiä. Kyllä nyt on nautittu kulttuurista täysin rinnoin.

Loman loputtua olen ollut pari yötä töissä. Seurauksena olen koko ajan väsynyt. Tänäkin iltana olisin voinut mennä suoraan nukkumaan töiden sijasta. Vielä ensi viikonloppu töitä ja sitten alkaa neljän viikon kesäloma. Toivottavasti lomani on mahdollisimman vähäluminen 🙂

Ihanaa loma-aikaa jokaikiselle, terveisin Serena, 246.