Elokuvista

 

Katselin eilen tv:stä Harry Potter -leffaa tyttäreni seuraksi. Elokuva kesti melkein kahteen saakka yöllä, sen nimi oli Harry Potter ja Puoliverinen prinssi. Olin joskus lukenut kyseisen kirjan, mutta siitä oli varmaan vierähtänyt aikaa jo kymmenkunta vuotta. Jos joku ei tiedä, niin nämä kirjat ovat yliluonnollisia nuorille suunnattuja fantasiakirjallisuutta.

Kirjoitan siitä tässä blogissani, koska tämä on keskittynyt nimenomaan taruihin ja okkultistisiin asioihin. Nuori Voldemort kysyi opettajaltaan, miten voisi jakaa sielunsa osiksi ja näin ollen elää ikuisesti. Englantilainen kirjailija Rowling oli keksinyt käsitteen Hirnyrkki.

Opettaja kertoi muistossaan, että sielun voisi jakaa osiksi murhaamalla. Sielun osan voisi varastoida vaikka sormukseen tai kirjaan ja säilyttää salaisessa paikassa. Tämän osan voisi sitten ottaa menehtyessään uudelleen käyttöön. Voldemort halusi jakaa jo lapsena sielunsa seitsemään osaan. Muistan jo kirjaa lukiessani, että tämä ei oikein ole lapsille sopivaa lukemista 🙂

Nauti Sinäkin sadepäivän kunniaksi hyvästä leffasta tai kirjasta tai soittele meille !

Soittelemisiin, Serena, 246.