Energioiden hallinnasta

Käykö sinulle koskaan niin, että tiedustelet jotain asiaa ihan asiallisesti, niin saat kiukkuisen tiuskaisun vastaukseksi?  Tarvitaan paljon mielenhallintaa, että vastaat takaisin ystävällisesti, eikä samalla energialla. Viimeksi kun kohtasin tällaisen tapauksen, minua alkoi naurattaa aivan hillittömästi ja yritin kuorruttaa ylettömällä ystävällisyydellä vastaukseni.

Jos tunnet itsesi ihmispaljoudessa käymisen jälkeen täysin voimattomaksi, voit seuraavaa kertaa varten valmistautua pyytämään enkeleiltä suojausta omille energioillesi. Näin kukaan ei vie sinulta energiaa, varsinkin valonkantajille käy usein niin että valoa tarvitsevat ihmiset imevät sinulta huomaamattaan pois energiat.

Tehokkain ja tutuin suojaus on Arkkienkeli Mikaelin energiasuojaus. Voit pyytää Mikaelia vetämään tummansinisen viittansa pääsi yli, hupun peittämään kolmatta silmääsi ja helman maatähtichakran alta. Kun olet tiukasti tämän maagisen viitan suojaamana, olet kaikelta negatiiviselta ja samoin myös energiasyöpöiltä turvassa.

Ihanaa kevään jatkoa kaikille! Toivottelee Serena, 246.