Tarkka ennustus

Ihanaa keväistä päivää kaikille blogini seuraajille! Yleensä ihmisillä on tavoitteena saada mahdollisimman tarkka ennustus, kun he soittavat ennustajapalveluun. Monella on tapana soittaa useammallakin ennustajalle tarkastaakseen mitä toinen henkilö kertoo hänen tiedustelemastaan asiasta. Tästä syntyykin ristiriitaa, jos toinen näkijä kertoo asian menevän ihan toisella tavalla. Sitten pitääkin jo soittaa kolmannelle ja neljännelle. Mutta kuka näistä näkijöistä onkaan oikeassa, sen kertoo aika ja universum. Viiden pisteen vihje: Mitä oma intuitiosi sanoo asiasta, se on yleensä oikeassa.

Joku ennustaja näkee tapahtumat ja energiat hyvin. Toinen heistä näkee lopputuloksen, kolmas voi nähdä henkilöt väärin, energiat voivat muuttua ajan kuluessa joten lopputuloskin muuttuu,  eli on melkoisen vaikeaa saada tarkka ennustus.

Yleinen kysymys on että milloin tämä asia sitten tapahtuu? Ajat ovat erittäin vaikeita ja haastavia sanoa. Lähellä olevalla asialla on yleensä voimakkaammat energiat. Yleensä asioiden tapahtuminen riippuu henkilön itsensä toiminnasta.

Minulle on joskus sanottu, että kun kerran olet parantaja, paranna minut. Myös asiakkaalla itsellä on vastuu ottaa vastaan parantavat energiat ja hoitaa itseään. Me emme pysty tekemään töitä asiakkaan puolesta. Tärkein tehtävämme on antaa asiakkaille uskoa, positiivista energiaa ja luottamusta tulevaisuuteen. Voimme myös neuvoa meditoinnissa, enkeleiden kanssa puhumisessa ja voimme antaa energiahoitoja asiakkaillemme.

Jos joku asia ei kertakaikkiaan toteudu, se on korkeimmaksi parhaaksemme. Rakkausasiat ovat kysytyimpiä, sydänsurut raastavat rintaa. Mutta onni ei tule löytymään toisesta itsestämme, senkin on löydyttävä ensin omasta sydämestämme.

Kevätterveisin, Serena, 246.