Eroon ahdistuksesta

Monilla ahdistus valtaa mielen keskellä yötä, se hiipii yllättäen luoksesi. Joillakin se tulee jo illalla, eikä nukkumatti tule ollenkaan. Jotkut heräävät kolmen tai neljän maissa aamuyöstä, ja uni ei tule enää. Tiedät että kohta pitää nousta ja edessä on pitkä työpäivä täynnä velvollisuuksia.

Mitkä asiat sitten stressaavat ja ahdistavat? Yleensä työasiat, nykyajan työpaikoilla eivät asiat ole niin hyvin kuin pitäisi. Huonot ihmissuhteet vaikuttavat herkkätunteisiin ihmisiin, he kokevat työkavereiden kiusaavan ja vaativan heidän olevan jotain muuta kuin ovat. Raha-asiat, valuutan riittäminen elämiseen ja laskuihin stressaa ja ahdistaa monia ihmisiä.

Mikä sitten auttaa ahdistukseen? Puhuminen, avaudu asioistasi ja asiantuntevan auttajan opastuksella pystyt vapaumaan huolista ja ahdistuksesta. Puhuminen on erittäin hyvä apuväline. Auttajamme voivat myös antaa energiahoitoa Sinulle, enkelienergia- ja reikihoito ovat myös oivia apuvälineitä. Annetaan huolet ja murheet enkeleille ja maailmankaikkeudessa on aina tilaa huolille ja murheille. Luonnossa liikkuminen on myös hyvää terapiaa ahdistukseen.

Soittelemisiin, Serena, 246.