Muuttuva maailma

Oletko jo tottunut jatkuvaan muutokseen?  Siihen on valitettavasti vain sopeuduttava, halusimme tai emme.  Astrologisesti sanotaan, että Pluton ja Marsin neliö aiheuttaa tämän jatkuvan kuohunnan. Englannin pääministeri joutui irtisanoutumaan.  Ympäri maailmaa tulee uutisia ampumisista ja puukotuksista tai muista väkivallanteoista.

Planeettana Mars aiheuttaa kiihtynyttä mielentilaa ja veritekoja. Pluto taas aiheuttaa muutoksia valtion päämiesten asemissa. Pluto siirtyy vasta ensivuoden maaliskuussa johtavasta kauriista pohtivaan ja avarakatseiseen vesimieheen, jossa se viihtyykin yli 20 vuotta.  Tämä tuleva Vesimiehen aika tulee tuomaan lisää yhteisöllisyyttä ja atlantislaismaista elämänkatsomusta.

Meille kaikille nämä vaativat ja haasteelliset transiitit ovat samat, joten sivusta seuraajina olemme kaikki samassa asemassa.  Käy toki vierailemassa kolmannessa blogissani tahtiportinennustus.fi, johon olen tehnyt erilaisia tarot- ja enkelikorttikatselmuksia. Soittele, jos haluat oman tulkinnan 🙂

Ihanaa kesän jatkoa, toivottelee

Serena, 246.