Rakkauden enkelien viestejä

Nostin meille juhannuksen ja keskikesän kunniaksi Doreen Virtuen Romanssienkelipakasta Rakkauden Enkelien viestejä. Senkin takia, koska rakkaus, rakkaus ja rakkauden puute ovat yleisimpiä ihmisten kysymiä asioita.

Ensiksi nousi “Pysy optimistisena rakkauselämäsi suhteen”, eli tällä viitataan yleensäkin positiiviseen ajatteluun ja manifestoimiseen. Voit tehdä esimerkiksi listan, millainen ihannekumppanisi olisi ja lähettää sen mielessäsi enkeleille. Kun olet positiivinen ja hymyilevä, olet myös puoleensavetävämpi ja houkuttelevampi.

Toinen kortti kertoo että kun päätät selvästi mitä haluat, tämä asia tulee tapahtumaan. Jos olet varattu ja kiinnostunut toisesta, sinun pitää myös ryhtyä sinkuksi,  että elämässäsi olisi tilaa uudelle rakkaudelle. Kun toimit niin, että toisella on mahdollisuus tulla elämääsi, näin tulee tapahtumaan,  jos elämänkirjaasi on näin kirjoitettu.

Kolmas kortti on Uusi rakkaus, eli uusi henkilö on herättänyt romanttiset tunteesi. Tunteet ovat pysyviä, niiden kohde vain vaihtuu. Mikä onkaan ihanampaa kuin rakastua uudelleen, onnellisesti tietenkin.

Jos soittelet, voin nostaa sinulle omat Romanssienkelikortit ja katsoa myös taroteista 🙂

Ihanaa ja romanttista Juhannusta!

Toivottelee Serena, 246.

 

couple standing on the bridge crossing venice canals romantic city tourism